zondag, oktober 29, 2006

Onder de indruk...

Vanmorgen was ik ( en ik denk meerderen met mij) onder de indruk van het verhaal van een Iraanse broeder die bij ons in de gemeente sprak. Hij vertelde niet alleen hoe God een ommekeer gebracht had in het leven van hem en zijn familie, maar ook hoe veel Iraniƫrs bereikt worden met het evangelie van Jezus Christus. Soms laat God zelf hen zien in dromen en visioenen dat Jezus Christus de Zoon van God is en dat Hij ook voor hun zonden aan het kruis gegaan is. God heeft een hart vol liefde voor ieder mens en ook voor het Iraanse volk.
Onze broeder vertelde ook van het werk dat hij in opdracht van God mag doen: via satelietuitzendingen worden 100 miljoen (!!!) Farsi sprekende mensen in Iran en de buurlanden bereikt met het Woord van God. Programma's voor alle leeftijden worden gemaakt en uitgezonden; maandelijks komen hierdoor 1000( !) mensen tot het geloof in Jezus Christus.
Meer over dit werk kun je lezen op de website van de organisatie die dit werk opgezet heeft en uitvoert: www.222ministries.com
222 slaat op de tekst in 2 timotheus2:2 .. en wat gij van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan vertrouwde mensen, die bekwaam zullen zijn om ook anderen te onderrichten.